SØR

SØR er en lokal nisjebutikk her inne på Sentrum 21 som også driver nettbutikk. De er stolte av å være det foretrukne valget for bevisste kunder som verdsetter kvalitet og mote. Hos SØR får du personlig og god service, samt et bredt utvalg av høykvalitets merkevarer som vil inspirere til å skape din unike stil.

Deres familiedrevne butikk er dedikert til å gi deg en opplevelse av kvalitet i alle ledd. De søker alltid etter spennende merkevarer som appellerer til den bevisste kvinnen, og de tar seg tid til å holde både butikken og deres sosiale-medier oppdatert og inspirerende.

Ærlighet er en av deres kjerneverdier, og hos SØR streber de etter å gi kvalitetsråd som er skreddersydd til dine behov. Deres mål er at du skal forlate butikken fornøyd og glad, med ønsket om å komme tilbake. De holder seg også fokusert på det som skjer i bransjen, slik at de alltid kan tilby deg en levende og trendy merkevare.

De ønsker å hjelpe deg å se mulighetene og sammensetningene som vil fremheve den beste versjonen av deg selv. Enten du handler i butikken eller på nett, er de her for å skape og inspirere.